Wat een schatje

Gepubliceerd op 13 juli 2021 om 20:27

Eindelijk kregen Cèleste en Martijn hun eigen hondje toller. Ze hadden er al zo lang naar gezocht en 2 weken geleden was het zover. Trots en super blij zijn ze en daarom wilden ze dit graag vast laten leggen.

Ik heb Cèleste leren kennen op de avondcursus fotografie in Arendonk. Samen hebben we vele uitstappen en opdrachten uitgevoerd. Ook zij maakt hele mooie foto's dus voor mij was het een logische stap om haar te vragen mij te fotografen voor mijn website. 
Tijdens die shoot vertelde ze me dat ze over een paar weken hun hondje Lada mochten gaan ophalen. Ze wilden graag met z'n drietjes op de foto. Het was voor mij een mooi bedankje voor de mooie foto's die ze voor mij gemaakt had. 

Cèleste gaf aan dat ze zelf nooit voor de camera staat dus het een beetje onwennig vond. "Ga maar gewoon zitten en knuffel de hond" ik maak dan foto's. We hadden het idee om de hond over hun schouders te laten kijken. Maar hondje Lada is natuurlijk een pup die graag wil spelen en niet kan stil zitten. Ook vond ze mijn camera erg interessant. Het was dus een hele uitdaging maar wel een leuke! 

Als ze hem oppakte dan was het uitkijken geblazen. Lada is dan zo blij dat hij is zijn enthousiasme aan haren, neuzen en brillen ging bijten. Cèleste haar armen zaten al onder de wondjes en Martijn had al een blauwe plek op zijn neus. 

De liefde voor elkaar en voor het kleine hondje spatten er vanaf. Erg mooi om dit voor hen vast te leggen. Een mooie herinnering van de tijd dat hondje Lada net bij hen was. Heel veel geluk samen! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.