Een fotograaf fotograferen, spannend!

Gepubliceerd op 13 juli 2021 om 20:42

Deze knappe dame met haar super schattige kindje 'Reggie' is al bijna mijn hele leven een hele goede vriendin. Op de basisschool speelden we al samen en we zitten nog altijd samen in onze vriendinnengroep. 

Zoë is ook fotograaf en niet zomaar eentje. Een hele getalenteerde Bourdoir fotograaf (https://atelierzoe.nl/) Wat maakt zo mooie en professionele foto's. 

In december 2020 werd zij de trotse mama van haar knappe zoontje 'Reggie'.

Trots was ik toen ze me vroeg of ik haar samen met Reggie wilde fotografen. Reggie alleen kan ze natuurlijk zelf maar met haar samen is even wat anders. 

Voor mij was dit wel extra spannend. Een super getalenteerde fotografe zelf voor de lens. Als ik maar aan haar verwachtingen kan voldoen. Zij kijkt natuurlijk extra kritisch naar de foto's. Toen ik eenmaal begonnen was, was alle spanning weg. Eigenlijk was het heel fijn. Zoë weet net als ik waar je op moet letten, wat mooie plekjes zijn en doet vooral lekker haar ding met haar kleintje. 

 

 

 

 

Reggie had er alleen niet altijd even veel zin in. Zijn mama legde hem gewoon in de heide. Daar had hij tot op heden nog nooit in gelegen. Maar ook die momenten leggen we vast. Dit hoort er ook bij en is ook leuk om te hebben voor later. 

Gelukkig was Zoë op alles voorbereid. Even lekker eten en Reggie kon er weer helemaal tegen. Zijn buikje was vol en hij was weer heerlijk tevreden. Of hij die gekke mevrouw met haar camera daarna ook leuk begon te vonden dat weet ik niet. 

Dankjewel Zoë voor het vertrouwen in mij. Ik vond het leuk om dit voor jullie te doen en ben blij met het resultaat. Je mag trots zijn op je knappe mannetje! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.