Juul en Ties

Gepubliceerd op 14 mei 2021 om 14:03

Gaan we wel, gaan we niet....

Zo appten we over en weer. We hadden aan het einde van de middag afgesproken maar net op dat tijdstip zou het gaan regenen. Als we het verplaatsen dan zal je zien dat het mooi weer wordt, laten we het doorgaan staan we in de stromende regen met 2 kleine kinderen. We besloten daarom toch maar om de shoot een dag te verplaatsen. Dat was alleen niet zonder risico omdat de dag daarna ook veel regen zou gaan vallen.

 

Rond 16.30u werd het ineens droog en de zon begon te schijnen. Ik baalde ervan dat we het niet door hadden laten gaan dus stelde ik voor om alsnog te gaan. Dat vond Ilse prima en zij sprongen ook in de auto. Rond 17.00u konden we toch aan de leuke shoot beginnen. 

 

De beide heren gingen lekker spelen en hun aandacht werd al snel naar het water getrokken. Met stokjes in het water prikken, iets erin gooien. Je kent het wel. 

Juul vond het allemaal super leuk. Als we vroegen of hij even op de boomstam wilde gaan zitten dan deed hij dat. 

Ties vond het ook leuk zolang hij maar zijn eigen plan kon trekken. Als we hem ergens in of op zetten dan was hij het daar niet mee eens en dat liet hij ook horen ook. 

 

Ik liet de jongens gewoon hun gang gaan. Probeerde de aandacht te trekken met de ballen of het houten kistje dat ik had meegenomen. Er vlogen regelmatig eenden over en die vonden ze ook erg interessant. Doordat zij hun eigen gang konden gaan, werden de foto's erg spontaan en staan de jongens erop zoals ze ook echt zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.